Special Prints


Op deze pagina tref je een aantal exclusieve prints volgens het RISO drukprincipe. Het RISO drukprincipe is erg gelijkwaardig aan zeefdruk.

De risograph maakt een door de computer aangestuurd “master” sjabloon, wat vervolgens om een inktdrum heen wordt gespannen. De thermisch ingebrande “master” laat alleen inkt door op de plekken waar het artwork zit. De inktdrum draait op hoge snelheid rond en sjabloneert de inkt door het master sjabloon op het papier dat onder de drum doorschiet.

Werken op deze pagina zijn van oorspring originele werken gemaakt op MDF paneel van 13x13 cm. Deze heb ik via scanner op 300 dpi ingescand waarna deze via Cemistry Publishing op 30x30 cm worden geprint. (Dit is incl. 3cm witte rand.)

Elke print heeft een oplage van 20 stuks en is uiteraard voorzien van handtekening en uniek nummer.

Bestel eenvoudig


Maak een keuze uit een van de onderstaande prints en vervolg de stappen in de winkelwagen. Betaal veilig via Ideal of PayPal.

Levertijd van de print is 3 werkdagen. Geef bij bestelling het juiste adres op voor verzending of haal je print op bij mijn atelier: De Doas - Cornelis Trooststraat 48 Leeuwarden.

Binnenkort als print verkrijgbaar

Image
Image
Image
Image
Kleuren via RISO print zijn uniek en anders dan het originele werk. Zie het als een meer retro look!

Vragen of verzoeken? Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op.