Workshop mixed media


Interesse?


Intuïtieve portretten zijn enorm in opkomst en onder mede kunstenaars een populaire bezigheid. En het is leuk. Je kan hierin geheel de vrije hand in leggen en niks is verkeerd of fout. Een intuïtief portret is er een zoals jij het ziet en maakt. Je kan deze portretten schilderen, tekenen of middels een mix aan materialen maken. Zelf gebruik hiervoor als basis diverse oude tijdschriften en boeken. Aangevuld met tekeningen, schetsen en soms verf. Het is nu mogelijk om binnenkort een workshop te volgen om zelf met een eigen 'kunstwerkje' aan de slag te gaan en met een volwaardig product naar huis te gaan.
Tijdens de workshop leer je de stappen van het maken van een intuïtief portret met de middelen en technieken zoals ik onderstaande voorbeelden heb gemaakt. Je maakt op een canvas van 30x30cm. Je gaat na de workshop naar huis met een volwaardig product om te schitteren in je interieur!
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Heb je voor een kinderfeest het idee om ook dit te gaan doen? Kijk dan bij de pagina Workshop Kids.

Je mag natuurlijk ook wat anders maken...

Image
Image
Image
Image
Allen gemaakt middels collega en eigen tekeningen.

Kompleet incl. alle materialen en afwerking!


Tijdschriften, snijmessen, verf, potloden, vernis, pennen en stiften. Het is er allemaal, en je bepaalt zelf de toegepaste materialen.

Voor wie?

Voor iedereen die wat creatief bezig wil zijn. Samen met een groep van maximaal 10 personen. Ook voor een creatief kinderfeest/uitje is deze dag geschikt. Voor kinderen is er uiteraard een aangepast tarief. Zie de pagina in het menu.

Wanneer en waar?

NOG GEEN NIEUWE DATUM BEKEND. Aanvang is van 10:00 uur tot 14:30 uur. De ochtend zal in het teken staan van wat technieken en het gebruik van het materiaal. Waarna we direct aan de slag gaan met de eerste opzet van het object/portret. In de middag zullen we accenten, details of een tweede laag toe gaan passen aan je ontwerp. E.e.a. wordt afgesloten met een speciale vernis. De workshop wordt gehouden in mijn atelier/studio aan de Cornelis Trooststraat 48, 8932 BR Leeuwarden | Ruimte 308 - tweede verdieping.

Wat kost het?

Per persoon is het voor de volledige workshop (Beide dagen) totaal inclusief alle gebruikte materialen, koffie, thee, fris eenvoudige lunch, en een traktatie: € 50,- (Incl. materiaal)  Er is per workshop ruimte voor maximaal 10 personen.

Workshop gaat definitief door bij minimaal 4 personen. 


Heb je interesse in deze workshop:  met maken van een intuïtief portret? Geef je dan op via onderstaand formulier. Je ontvangt van mij een bevestiging en na betaling van de factuur is je plek definitief. (Pinnen mag ook op de dag zelf.)